بازيافت زباله راهي است به سوي زندگي بهتر در زميني پاک.***** بازيافت باعث صرفه جويي در مواد اوليه مي شود.******جداسازي کاغذ از زباله گامي است در جهت حفظ سرمايه هاي ملي********

اخبار

21 تير ماه روز بدون نايلكس با شعار امروز يك كيسه پلاستيكي كمتر

21 تير ماه روز بدون نايلكس با شعار امروز يك كيسه پلاستيكي كمتر

نویسنده: خانم خدیجه آقازاده/شنبه, 24 تیر,1396/دسته ها: دسته اخبار

رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

 

21 تير ماه روز بدون نايلكس با شعار امروز يك كيسه پلاستيكي كمتر

اجرای طرح روز بدون پلاستیک توسط سازمان مدیریت پسماند و حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری

به گزارش روایط عمومی سازمان مدیریت پسماند به منظور فرهنگ سازی و ارتقاء سطح دانش شهروندان در زمينه مضرات استفاده از كيسه‌هاي پلاستيكي ، و با توجه به نامگذاری 21 تير ماه را به نام روز بدون نایلکس این سازمان با مشارکت سازمان میادین شهرداری اقدام به پخش کیسه های پارچه ای در تعدادی از فروشگاه های زنجیره ای سطح شهر نمود.

مدیرعامل سازمان با بیان این مطلب که سرانه مصرف کیسه پلاستیک برای هرخانوار 3 عدد بوده و بیشتر این پلاستیک ها نیز بادوام هستند و صد ها سال طول می کشد تا به خودی خود تجزیه و نابود شوند افزودند با اجرای چنین طرح هایی علاوه برتعالی فرهنگ شهرنشینی، کاهش اثرات زیست محیطی پلاستیک ها، صرفه جویی هزینه ها  را در پی خواهد داشت.

عزیز قال ضمن تشکر و قدردانی از مسئولین محترم فروشگاه ها و تمامی عوامل دخیل در این طرح، خواستار تعامل و همکاری مستمر ایشان با سازمان مدیریت پسماند شده و آمادگی سازمان را برای اجرایی کردن و همکاری طرح های پیشنهادی را بیان نمودند.

حقایقی جالب درباره کیسه‌های پلاستیکی

-  بر اثر آلودگی حاصل از کیسه‌های پلاستیکی، سالانه هزاران جانور آبزی و بیش از یک میلیون پرنده در جهان تلف می‌شوند.

 - برنامه حفاظت از محیط زیست سازمان ملل متحد برآورد کرده است در هر 1.6 کیلومتر مربع از اقیانوس‌ها، 46 هزار قطعه زباله پلاستیکی شناور وجود دارد.

  - کیسه‌های پلاستیکی اغلب به صورت اشتباهی توسط حیوانات بلعیده شده و پس از انسداد معده آنها منجر به مرگشان می‌شوند. بسیاری پرندگان نیز به دلیل گیر افتادن داخل کیسه‌های پلاستیکی نمی‌توانند پرواز کنند.

 - وقتی کیسه‌های پلاستیکی در معرض نور آفتاب قرار می‌گیرند، پلاستیک موجود در آنها هرگز از بین نرفته و ذرات سمی آزاد شده از آنها وارد زنجیره غذایی می‌شود.

  - بیشتر کیسه‌های پلاستیکی برای تجزیه کامل به 1000 سال زمان نیاز دارند و عمر آنها بیش از 10 برابر عمر انسان است.
-
 طبق تازه‌ترین گزارش کمیسیون جهانی، استفاده از پلاستیک طی 50 سال اخیر به اوج رسیده و تولید جهانی آن در هر سال از 1.5 میلیون تن در سال 1950 میلادی به 245 میلیون تن در سال 2008 میلادی رسیده است.

 

 

 

 

 

 

 

تعداد نمایش ها (475)/نظرات (0)

کلمات کلیدی:

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x

پیام مدیر عامل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

هادی بصاری - رئیس سازمان

رفت و روب معابر شهری

نظرسنجی

میزان رضایت مندی شما از نحوه توزیع کیسه های مخصوص زباله های خشک چقدر است؟

ثبت نظر  نمایش نتایج

اوقات شرعی

آمار بازدید
دی ان ان