به گزارش امور ارتباطات سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه رئیس سازمان احد یوسفی در این باره گفت: مواد زايد جامد (فسادپذير و فسادناپذير) که در منازل ، مراکز تهيه وتوزيع و فروش مواد غذايي ، مؤسسات صنعتي و تجاري وکشاورزي و بيمارستانها و مراکز درماني توليد ميشود را زباله می نامند که دور ریختن این زباله ها علاوه بر آلودگی محیط زیست، بخش عظیمی از منابع تجدید پذیرمان را از بین خواهد برد. صنعت بازیافت امروزه یکی از راهکارهای ایجاد ارزش افزوده و بهره وری بیشتر در جامعه محسوب می شود.
سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه با استقرار 3عدد غرفه بازیافت در نقاط مختلف شهر از جمله نقاط پرتردد اقدام به جمع آوری پسماندهای خشک تفکیک شده توسط شهروندان می کند. طی این فرایند شهروندان پسماندهای خشک تفکیک شده خود را به نزدیک ترین غرفه بازیافت تحویل داده و در قبال آن کارت شارژ تلفن همراه دریافت می نمایند.
در حال حاضر جمع آوری پسماند خشک به دو روش انجام می شود: جمع آوری از درب منازل و جمع آوری در ایستگاه ها و غرفه ها. جمعآوري پسماندهاي خشك از درب منازل هر 7 روز يكبار انجام میشود همچنین ایستگاه ها و غرفه ها در طول روز پسماندهای خشک را از شهروندان تحویل می گیرند.