احد یوسفی با اشاره به فعالیتهای سازمان پسماند شهری ارومیه اظهار داشت: 880 پاکبان شهر ارومیه و تعداد 131 ماشین آلات این سازمان تا شانزدهم فروردین آماده باش هستند.
وی با اشاره به ادامه دار بودن بارندگی های اخیر خاطر نشان کرد: استقبال از مهمانهای نوروزی، اسکان مسافران، نظافت شهری، لایروبی و برطرف کردن آب گرفتگیها در سطح شهر از جمله اقداماتی است که انجام شده و همچنان ادامه دارد.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهری ارومیه با اشاره به آمادگی این سازمان برای جلوگیری از آب گرفتگیهای احتمالی در روزهای آینده گفت: در تلاش هستیم موارد خاصی رخ ندهد ولی با این همه، موارد جزئی و انگشت شماری بوده که با تلاش همکاران همه این آب گرفتگیها و مشکلات به خوبی برطرف شده است.
وی با اشاره به ادغام سازمان خدمات موتوری شهرداری با این سازمان تاکید کرد: این سازمان دو وظیفه اصلی بر عهده دارد که نخست موضوع ماشین آلات و دوم تعمیرات کل خودروهای شهرداری ارومیه است که از نگهداری تا تعمیرات بر عهده این سازمان بوده و بیش از 250دستگاه انواع ماشین آلان سبک، نیمه سنگین و سنگین را در اختیار دارد.
یوسفی با بیان رویکرد سازمان پسماند شهری ارومیه در سال 98 افزود: سیستم جمع آوری و دفع پسماندها با مشکل بسیاری روبروست که در سال جاری به دنبال برطرف کردن این مشکلات هستیم و افزایش سطح مکانیزاسیون سیستم جمع آوری یکی دیگر از برنامههایی است که در دستور کار سال 98 قرار دارد.
وی بیان کرد: تعداد 2 هزار سیستم مکانیزه (مخازن 700 لیتری) در سطح شهر ارومیه وجود دارد که تعداد 200 مورد نیز امسال به این تعداد اضافه میشود و تلاش میشود تا سیستم جمع آوری و دفع بهتر از گذشته شود چرا که این موضوع سبب کاهش آلودگیها، حمل و نقل آسان و هزینهها می شود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهری ارومیه تصریح کرد: تجهیزات برفروبی در خدمت نمک پاشان قرار میگیرد تا هر دو اقدام را با همدیگر انجام دهند و به دنبال انجام این برنامهها در 6 ماهه نخست هستیم تا بتوانیم در 6 ماهه دوم بتوانیم از این امکانات استفاده کنیم.
وی با اشاره به این که روزانه 500 تن الی 600 تن زباله در ارومیه تولید میشود یادآور شد: یکی از دغدغههای دیگر این سازمان سایت دفع زباله نازلو است که باید شیرابه تولیدی زبالهها و خود زبالهها به سبب برخی مسائل محدودیتی و بهداشتی برطرف شود.
وی ابراز داشت: فرهنگ سازی برای تفکیک زباله از مبدأ شهری یکی از مسائل مهم دیگر است که در سال 98 مد نظر سازمان مدیریت پسماند شهری است تا بتوانیم با این اقدام حداقل 10 درصد از زبالههای با ارزش را تفکیک کرده و از هزینههای بسیاری جلوگیری کرد و این موضوع نیازمند ورود برخی از دستگاهها و عموم مردم است.